Over WishWash


Even Voorstellen

 

Hallo mijn naam is Patrick Laarhoven, een jonge creatieve ondernemer uit Breda.

Na mijn opleiding grafische vormgeving, waar ik 2,5 jaar stage had gelopen bij een videoproductie maatschappij en bij een bureau voor grafisch ontwerp en belettering, heb ik besloten voor mezelf te beginnen. 

 

Mede dankzij de crisis, maar ook omdat ik een eigen visie heb, en daarin niet geremd wil worden door een baas of manager.

Ik had toen nog geen enkel idee wat ondernemen inhield en wat er allemaal bij komt kijken, dat werd me vrij snel duidelijk. Het is jammer dat het vaak gaat om wie het goedkoopst is, zonder dat er word gekeken naar kwaliteit en service. Ook in de "crisis".

 

Ontwerpen is een proces en dat gaat niet samen met een manager die zo snel mogelijk, zoveel mogelijk orders wil schrijven, om snel geld te verdienen. Als ondernemer ben ik mij bewust van het belang van het schrijven van orders, de rekening moeten immers ook betaald worden. 

Maar dit mag nooit ten kosten gaan van een goed ontwerp of product, wat vele malen her te gebruiken is, omdat het maar zo goedkoop en zo snel mogelijk moet. Geld zou "geen" rol mogen spelen in dat proces.

Reclame maken betaald zichzelf terug..

 

Ik hou van mijn vak en over de behaalde resultaten tot nu toe ben ik zeer tevreden en trots. En ik kijk nu al weer uit naar de volgende mooie projecten die op mijn pad komen.

 

Met creatieve groet, 

 

Patrick Laarhoven